Debug Error

Problems signing in, posting, registering?
Not getting email notifications?
Thought of something that would be good for the site?
- just try posting here if you can't sign in ;)
mail ssvcforums at ssvc dot org dot uk if you can't post
Post Reply
User avatar

Topic Author
Gnarly
Registered user
Posts: 4266
Joined: Thu Dec 02, 2004 4:32 pm
Location: Mid England Ish

Debug Error

Post by Gnarly » Mon Jul 28, 2008 9:32 pm

Just tried posting a reply on Bobley's rides thread and it kept coming up with a debug box, saying that it post had failed, only when i then went back to the thread it had posted 3 times, whats going on??
The bitter taste of poor quality lasts long after the sweetness of low price has been forgotten

User avatar

Topic Author
Gnarly
Registered user
Posts: 4266
Joined: Thu Dec 02, 2004 4:32 pm
Location: Mid England Ish

Post by Gnarly » Mon Jul 28, 2008 9:43 pm

General Error

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php

Just had it happen again!
The bitter taste of poor quality lasts long after the sweetness of low price has been forgotten

User avatar

Doc
Registered user
Posts: 1918
Joined: Wed Sep 17, 2003 3:23 pm
Location: Wiltshire, UK
Contact:

Post by Doc » Mon Jul 28, 2008 10:46 pm

I've seen it a couple of times, and had it reported a few times as well. It happens when the Forum software tries to send a mail and it can't connect to the mail server, it's one of those occasional things you can't do much about (there's also an occasional database connection error that I've had quite a few times).
be inspired, visit http://www.paulsrideforlife.co.uk and help raise half a million pounds for Cancer Research
ImageImage
Who Hares wins!

Post Reply