Search found 917 matches

by Doc
Sun Jun 05, 2011 7:34 pm
Forum: Site Problems and Feature Requests
Topic: Apologies for the recent forum issues
Replies: 6
Views: 1684

Apologies for the recent forum issues

Apologies for the recent forum issues these should now be resolved. I was slow to pick it up as my life changed pretty significantly recently so I've not been on-line as much as usual (a bit odd for someone who's career for the last 17 years has revolved around the internet). Slowly getting going ag...
by Doc
Sun Jun 05, 2011 7:27 pm
Forum: Site Problems and Feature Requests
Topic: So we need a new forum....errr right....
Replies: 6
Views: 1523

Re: So we need a new forum....errr right....

Should be fixed

:love4: Miles! Fancy a sabbatical? ;-)
by Doc
Sun Feb 13, 2011 11:52 pm
Forum: VW Related Chat
Topic: mods??
Replies: 17
Views: 2193

Re: mods??

Confession time :oops: yes I know I look gay :roll: but its not that :lol: My membership has lapsed :oops: :oops: but I can still access all areas 8O :lol: :blackeye: and add stickies 8O 8O 8O :lol: Please vote for me :D http://i18.photobucket.com/albums/b107/devonman/4e363350.jpg Ahh!! There is a ...
by Doc
Sun Feb 13, 2011 11:48 pm
Forum: VW Related Chat
Topic: mods??
Replies: 17
Views: 2193

Re: mods??

johnny k wrote:Glad you asked that.
Thought I was being daft.
I've never been able to access it even
though I did the linking thing.
I just get the first page of it asking
me to register.
:?
That's because you linked your club membership to you old account "katastrophenschutzwagen"
John
by Doc
Sun Feb 13, 2011 11:37 pm
Forum: VW Related Chat
Topic: mods??
Replies: 17
Views: 2193

Re: mods??

Biglozzer wrote:Thought I'd try updating mine again and still cant do it. My renewal date is Feb 2012 but the drop down year box only goes up to 2011? keeps rejecting me like last year. :cry:
:oops: :oops: :oops: :oops:
Now fixed.
John
by Doc
Sun Feb 13, 2011 11:36 pm
Forum: VW Related Chat
Topic: mods??
Replies: 17
Views: 2193

Re: mods??

why can't i seem to access the members forum? are my details up to date? i'm still a member, renewed at v.farm last year. :( Hi Mossie, Have you tried linking your club membership to the forum account starting from here? http://www.ssvc.org.uk/cms/index.php/home/memberPage You need to make the link...
by Doc
Wed Dec 29, 2010 10:03 am
Forum: Site Problems and Feature Requests
Topic: We're back (fingers crossed)
Replies: 18
Views: 4503

We're back (fingers crossed)

Something went wrong with our hosting before Christmas which has resulted in the site going off line 3 times in the last week or so. Unfortunately we don't have out of office hours support which makes it difficult at this time of the year. Back to work today so will keep an eye on it through the day...
by Doc
Fri Sep 03, 2010 12:31 pm
Forum: Site Problems and Feature Requests
Topic: Has anyone noticed the website time?
Replies: 3
Views: 662

Re: Has anyone noticed the website time?

As Paul said!
Annoyingly the forum software does not automatically change for BST so you have to set time to "+1" in your profile using the "User Control Panel" link at the top-right of the page.
John
by Doc
Fri Aug 27, 2010 9:59 am
Forum: Site Problems and Feature Requests
Topic: Linking forum to membership
Replies: 8
Views: 1218

Re: Linking forum to membership

Hi, I've managed to get to the bottom of the problem and it should now be OK. It impacted all people that joined the club after we moved servers earlier in the summer. When we moved servers the script that copies some data needed for the setting up of the link was disabled. I've now got this running...
by Doc
Fri Aug 27, 2010 9:23 am
Forum: Site Problems and Feature Requests
Topic: Linking forum to membership
Replies: 8
Views: 1218

Re: Linking forum to membership

Apologies for the slow response, holiday time got in the way.
Straight on it now!

John
by Doc
Wed Jul 07, 2010 10:55 pm
Forum: VW Related Chat
Topic: One for DOC
Replies: 1
Views: 484

Re: One for DOC

Hi ya! If you click on the join the club link you get these errors> Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /users/ssvc/cmsmadesimple-0.13/include.php:34) in /users/ssvc/cmsmadesimple-0.13/include.php on line 34 ...
by Doc
Wed Jul 07, 2010 4:41 pm
Forum: VW Related Chat
Topic: SSVC.ORG.UK downtime today
Replies: 8
Views: 1388

Re: SSVC.ORG.UK downtime today

Telboyofpeckham wrote:Cannot access 'Search' with Safari 5 or Google Chrome on Mac. Just shows blank page.
Is it OK now? Now good for me on Safari (and all other browsers I have) as well as on my phone (android).
John
by Doc
Wed Jul 07, 2010 10:15 am
Forum: VW Related Chat
Topic: SSVC.ORG.UK downtime today
Replies: 8
Views: 1388

Re: SSVC.ORG.UK downtime today

Telboyofpeckham wrote:Cannot access 'Search' with Safari 5 or Google Chrome on Mac. Just shows blank page.
I have the same issue on my phone so will take a look when i get back to my desk.
John
by Doc
Wed Jul 07, 2010 10:10 am
Forum: Site Problems and Feature Requests
Topic: Slow forum and error, is it just me?
Replies: 19
Views: 2236

Re: Slow forum and error, is it just me?

In Firefox try CTRL+F5 on the page where you are getting the error - should re-resolve and re-load the page. If that doesn't fix it, Shift + CTRL + Del and clear all old data from Firefox. Then try loading the page again. You could also try pinging the address from a command prompt on your machine ...
by Doc
Wed Jul 07, 2010 10:08 am
Forum: Site Problems and Feature Requests
Topic: Slow forum and error, is it just me?
Replies: 19
Views: 2236

Re: Slow forum and error, is it just me?

Something odd is happening. Everything on the server looks fine and on my home internet connection and on my phone all is ok. When i use the forums on my work connection on the same laptops and browsers it fails with the same message. I'm suspecting the DNS change hasnt got out across all the intern...